Onze partners

SPONSORS

Uiteraard kan een Vereniging Zonder Winstoogmerk zoals TolBo niet overleven zonder de goodwill van de nodige sponsors. Daarom willen wij op deze pagina even de plaats nemen om onze financiële helpers te bedanken. Zonder hen zou ons werk heel wat moeilijker zijn. Daarom kan u via onderstaande links op hun respectievelijke webpagina’s terecht:


Autimatic

www.autimatic.be


Autimatic verbindt werkgevers met mensen met autisme. Hoewel ze vaak over veel talent beschikken, vindt deze groep toch moeilijk zijn weg naar de arbeidsmarkt,   Bedrijven, vzw’s en overheden kunnen een beroep doen op hun diensten voor digitale content, administratieve support en kantoor automatisatie. Deze maatschappelijk verantwoorde uitbesteding vormt een prima alternatief voor het werken met freelancers of duurdere commerciële organisaties.


Gemeente Zaventem

www.zaventem.be

De Gemeente Zaventem draagt toegankelijkheid en mobiliteitsvriendelijkheid hoog in het vaandel. De gemeente kiest voor een permanente aanpak en kreeg hiervoor het label van toegankelijke gemeente van de provincie Vlaams-Brabant.


Inclure

www.inclure.be
Inclure Architecten staat voor inclusieve, kwaliteitsvolle architectuur die toegankelijk is voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. We streven ernaar om elk gebouw en elke omgeving voor iedereen, inclusief personen met een beperking, optimaal toegankelijk en bruikbaar te maken zonder in te boeten aan comfort en architecturale kwaliteiten.
Voor gespecialiseerd advies omtrent inclusieve architectuur en toegankelijkheid of voor de realisatie van uw inclusief toegankelijk project kan u bij ons terecht.KTG Solutions

www.ktg-solutions.com
KTG-Solutions stelt zich ten doel Europa toegankelijk te maken, zodat mensen met een mobiliteitsprobleem onbelemmerd en gelijkwaardig ‘meedoen’ in de maatschappij. Onze aanpak is flexibel en op uw wensen afgestemd. KTG-Solutions is gewend in uiteenlopende situaties en voor de meest uitdagende problemen een oplossing te vinden. U wilt niet alleen de schijn ophouden door de regels te volgen, maar ook bezoekers met een beperking van harte welkom heten.


Entusia

www.entusia.be


1 op 7 mensen (vrouwen, mannen en kinderen) heeft last van urineverlies. Ondanks dit grote aantal, blijft het een taboe-onderwerp. Vaak gaat het maar om licht urineverlies bij het sporten of hoesten. Er zijn oplossingen op de markt. Maar dat kan beter dacht het Belgische bedrijf Entusia.
Entusia ontwikkelde mooi en modieus ondergoed met een nieuw soort vezel. Zowel voor vrouwen (slipje) als voor mannen (boxershort). Verbanden vanaf nu verleden tijd?!


Health2work

www.health2work.be

Health 2 work is een bedrijf gespecialiseerd in ergonomische zorg-hulpmiddelen.