ONZE PARTNERS

SPONSORS

Een vereniging zonder winstoogmerk als Tolbo kan uiteraard niet overleven zonder de welwillende hulp van de nodige sponsors. Op deze pagina willen we graag de tijd nemen om onze financiële helpers te bedanken. Zonder hen zou ons werk veel moeilijker zijn.

U kunt hun webpagina's bezoeken door op de onderstaande links te klikken: 


AnDless

Met AnDless ondersteunt Annelies Delmoitié klanten bij de optimalisering en implementering van administratieve processen om een hogere efficiëntie en omzet te behalen bij ondernemers. Ze heeft anderhalf jaar het secretariaat van onze vzw TolBo gerund. Zelf is ze chronisch ziek. In 2019 heeft Annelies de handelsagentuur van Amazonas (hangmatten en hangstoelen) overgekocht. Ze verkoopt hangmatten en hangstoelen, die ideaal zijn voor patiënten met rugklachten. Daarmee gaat ze een partnerschap aan met Tolbo.

www.luxehangmatten.be

Autimatic

Autimatic verbindt werkgevers met mensen met autisme. Hoewel ze vaak over veel talent beschikken, vindt deze groep toch moeilijk zijn weg naar de arbeidsmarkt. Bedrijven, vzw's en overheden kunnen een beroep doen op hun diensten voor digitale content, administratieve support en kantoorautomatisering. Deze maatschappelijk verantwoorde uitbesteding vormt een prima alternatief voor het werken met freelancers of duurdere commerciële organisaties.

www.autimatic.beEerste Hulp Bij Beperking

Kom je vaak of wel eens in contact met mensen met een verstandelijke beperking? Verloopt deze communicatie soms moeilijk of stroef? Weet je niet altijd wat je van hen kan verwachten of hoe je het best reageert? Dan biedt deze EHBB-opleiding je het antwoord. In deze vorming van ± 3u vertel ik je wat je van iemand met een verstandelijke beperking mag verwachten – en misschien nog belangrijker, wat niet. Op basis van veel praktijkvoorbeelden reik ik je handige onmiddellijk toepasbare tips en tricks aan, een koffertje vol EHBB dus!

www.ehbb.beEntusia

1 op 7 mensen (vrouwen, mannen en kinderen) heeft last van urineverlies. Ondanks dit grote aantal, blijft het een taboe-onderwerp. Vaak gaat het maar om licht urineverlies bij het sporten of hoesten. Er zijn oplossingen op de markt. Maar dat kan beter dacht het Belgische bedrijf Entusia. Entusia ontwikkelde mooi en modieus ondergoed met een nieuw soort vezel. Zowel voor vrouwen (slipje) als voor mannen (boxershort). Verbanden vanaf nu verleden tijd?!

www.entusia.beHealth2Work

Health2Work is een bedrijf gespecialiseerd in ergonomische zorg-hulpmiddelen.

www.health2work.be
Inclure

Inclure Architecten staat voor inclusieve, kwaliteitsvolle architectuur die toegankelijk is voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. We streven ernaar om elk gebouw en elke omgeving voor iedereen, inclusief personen met een beperking, optimaal toegankelijk en bruikbaar te maken zonder in te boeten aan comfort en architecturale kwaliteiten.
Voor gespecialiseerd advies omtrent inclusieve architectuur en toegankelijkheid of voor de realisatie van uw inclusief toegankelijk project kan u bij ons terecht.


www.inclure.beKTG Solutions

KTG Solutions stelt zich ten doel Europa toegankelijk te maken, zodat mensen met een mobiliteitsprobleem onbelemmerd en gelijkwaardig ‘meedoen’ in de maatschappij. Onze aanpak is flexibel en op uw wensen afgestemd. KTG Solutions is gewend in uiteenlopende situaties en voor de meest uitdagende problemen een oplossing te vinden. U wilt niet alleen de schijn ophouden door de regels te volgen, maar ook bezoekers met een beperking van harte welkom heten.

www.ktg-solutions.com


My Add On

My Add On ontwikkelt innovatieve en trendy producten om krukken, rolstoelen en rollators comfortabeler, praktischer en mooier te maken.


www.myaddon.be


NOOZO

Vlaamse adviesraad handicap is een samenwerkingsverband van 30 verenigingen van personen met een handicap. NOOZO betekent Niets Over Ons Zonder Ons: Personen met een handicap willen mee beslissen over de wetten en regels die hun leven beïnvloeden. NOOZO geeft advies aan de Vlaamse Regering over alle onderwerpen die belangrijk zijn in het leven van personen met een handicap.

www.noozo.be


My Add On

My Add On ontwikkelt innovatieve en trendy producten om krukken, rolstoelen en rollators comfortabeler, praktischer en mooier te maken

www.myaddon.be


My Tover

Tover

Tover wil de manier waarop de wereld naar mensen met een cognitieve uitdaging kijkt veranderen. Dat doen ze door innovatieve serious games die verwonderen en verbinden. Zo dagen ze spelers uit om zichzelf te verrassen met wat ze allemaal wél kunnen. Spelen voor een beter bestaan: purposeful play.

www.tover.care/nl/Tangla Brussels

Tangla Brussels is de belichaming van de legende van het Tanggulagebergte. De interieurarchitectuur is geïnspireerd door het bekroonde Hirsch Bedner Associates Agency en het is het eerste Oosters geïnspireerde hotel in de Europese hoofdstad Brussel. Tangla Hotel Brussels laat zijn gasten kennismaken met de Chinese gastvrijheid en is een ode aan de unieke charme van de Aziatische cultuur. Tangla Hotel Brussels zet zich in om zijn infrastructuur, voorzieningen en diensten toegankelijk te maken voor gasten met een handicap. Ons hotel beschikt over luxueuze rolstoelvriendelijke kamers en vloeren in alle publieke ruimtes voor een beter comfort en een stressvrij verblijf. Tangla Hotel Brussel is een subtiele herinterpretatie van Tangla Hotel Beijing, het allereerste Tangla Hotel dat beheerd wordt door HNA, het moederbedrijf van Tangla Hotels and Resorts.

www.tanglabrussels.com


Zaventem

De gemeente Zaventem draagt toegankelijkheid en mobiliteitsvriendelijkheid hoog in het vaandel. De gemeente kiest voor een permanente aanpak en kreeg hiervoor het label van toegankelijke gemeente van de provincie Vlaams-Brabant.

www.zaventem.be